HELP ONS NAAR TOKIO2020

Ons grote doel is deelname aan de Olympische Spelen in 2020 in Tokio. Wij investeren alles in deze ambitie, maar dat is niet genoeg. Daarom hebben wij hulp nodig. Uw hulp. Helpt u ons mee om onze droom te verwezenlijken? U kunt ons helpen door partner te worden van Team Smeets. Wij bieden bedrijven en particulieren verschillende arrangementen aan:

Leer de schietsport kennen tijdens een clinic. Boek een origineel bedrijfsuitje bij Team Smeets!

Bedrijven / organisaties

  • 1. Uw naam en/of logo bij een van ons op het schietmateriaal. Wij bieden u (publicitaire) aandacht, uw banner op onze website en een clinic exclusief voor uw bedrijf/organisatie op de schietbaan in Belfeld (aantal deelnemers in overleg). Kosten: € 750 exclusief BTW.
  • 2. Uw banner op onze website en deelname aan een clinic (aantal deelnemers in overleg) op de schietbaan in Belfeld. Kosten: € 400 exclusief BTW.
  • 3. Uw banner op onze website en deelname voor 2 personen aan een clinic op onze baan in Belfeld. Kosten: € 150 exclusief BTW.

Zou u ons als particulier een steuntje in de rug willen geven dan kan dat natuurlijk ook. Kijk hier beneden voor de mogelijkheden.

Particulieren

  • 1. Deelname voor 2 personen aan een clinic op onze baan in Belfeld en indien wenselijk uw naam op onze website. Kosten: € 150 exclusief BTW.
  • 2. Een symbolisch aandeel in Team Smeets. Kosten: € 20,20.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse? Laat het ons weten via het contactformulier. Uw steun kan voor ons het verschil maken!